Over de ondernemers vereniging

Sinds 1 januari 2017 gaan Wippolder en de Vrijenban hand in hand verder onder de zogenoemde ‘Vrije Wipp’.

"

Je komt de A13 af en dan?

Als je van de A13 Delft binnen komt rijden dan zal je binnenkomen tussen de Wippolder en de Vrijenban in. Qua identiteit van bewoners en ondernemers kan je ze goed vergelijken en daarom hebben de gebieden de handen ineen geslagen.

Sinds 1 januari 2017 gaan de Winkeliersvereniging Wippolder en Ondernemend Vrijenban hand in hand verder onder de naam Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder, of in de volksmond ook wel de ‘Vrije Wipp’ genoemd.

Onze initiatieven

Deze initiatieven zijn gericht op het versterken van de band tussen lokale ondernemers en de buurtbewoners, het stimuleren van duurzame bedrijfsvoering, en het verbeteren van de leefbaarheid in onze wijken. Of het nu gaat om het organiseren van netwerkevenementen, workshops, buurtmarkten, of gezamenlijke duurzaamheidsprojecten, wij streven ernaar om een positieve impact te maken op onze omgeving.

Bij Vrijenban Wippolder geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Onze activiteiten bieden ondernemers de kans om kennis en ervaring uit te wisselen, hun zichtbaarheid te vergroten en actief bij te dragen aan de gemeenschap. Samen bouwen we aan een bloeiende en toekomstbestendige wijk waar iedereen kan floreren.

Koop lokaal

Kerstmarkt Lichtpuntjes

Loterij avond

Onze wijk staat centraal

Als ondernemersvereniging streven wij na om het ondernemersklimaat in de wijk continue te verbeteren door diverse projecten op het gebied van veiligheid, evenementen, bloembakken, promotionele zaken etc. Deze projecten kunnen we mede bekostigen doordat een deel van de ozb-belasting van niet-woningen via het Ondernemersfonds Delft weer terug vloeit de wijken in.

De afgelopen jaren hebben we diverse zaken gedaan zoals het organiseren van de kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder, de ‘koop lokaal’ actie Bikezac, Hanging Baskets in het gebied hangen, de wijkkrant opzetten en we stimuleren door netwerk momenten te creëren de onderlinge kruisbestuiving waar bewezen werk uit voort vloeit.

Onze bestuur

Laatste post

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste updates uit de wijken Vrijenban en Wippolder! Volg ons op social media en ontdek inspirerende verhalen van lokale ondernemers, aankondigingen van aankomende evenementen, en hoogtepunten van onze wijkinitiatieven. Bekijk ons account om een glimp op te vangen van wat er speelt in onze levendige gemeenschap. Sluit je aan en deel jouw ervaringen met ons! Samen maken we onze wijken nog sterker en hechter.