Kerstmarkt Lichtpuntjes – Vrijenban Wippolder

"

Afgelopen december vond op een gezellige woensdagmiddag de jaarlijkse kerstmarkt plaats, georganiseerd door de Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder: Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder. Dit evenement bood onze leden een podium om zichzelf te presenteren en letterlijk de lichtpuntjes in de wijk te zijn. Aangezien de meeste klanten van onze leden uit de wijk komen, wilden we in de decembermaanden iets positiefs organiseren om wat fijne reuring en aandacht te creëren voor onze lokale ondernemers.

Wat was er allemaal te vinden op de kerstmarkt? Nou, van alles! Er waren heerlijke warme en koude hapjes en drankjes te verkrijgen, en bezoekers konden snuffelen tussen allerlei leuke curiosa zoals sieraden, sjaals, cadeauartikelen, kerstdecoraties, kerststukjes, knuffels, steigerhouten accessoires en tassen. En natuurlijk was de kerstmarkt niet compleet zonder de Kerstman. Hij verwelkomde iedereen hartelijk onder het genot van ouderwetse klassieke kerstliedjes.

De kerstmarkt was niet alleen voor volwassenen, er waren ook volop activiteiten voor kinderen. Zo was er een springkussen, een verlichte nostalgische zweefmolen, en de mogelijkheid om zich te laten schminken in kerstthema. Terwijl de kinderen zich vermaakten, konden ouders genieten van een heerlijke glühwein binnen in het hotel. Kortom, er waren altijd genoeg ingrediënten aanwezig om hier een gezellige tijd door te brengen.

De Kerstmarkt Lichtpuntjes was een prachtige manier om de feestelijke decembermaand te vieren en tegelijkertijd de lokale ondernemers te ondersteunen. Jori Noordhoek, bestuurslid van de ondernemersvereniging, vertelde: “Met deze kerstmarkt wilden we onze leden een podium geven en de bewoners een leuke middag bezorgen. Het was geweldig om te zien hoe de wijk samenkwam en genoot van de feestelijke sfeer.”

Dus, voor degenen die het gemist hebben: de Kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder was een groot succes. Bezoekers genoten van de gezelligheid, de heerlijke lekkernijen en de leuke activiteiten. Het evenement bood een mooie gelegenheid om de lokale ondernemers te steunen en samen de magie van de decembermaand te vieren. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Laatste post

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste updates uit de wijken Vrijenban en Wippolder! Volg ons op social media en ontdek inspirerende verhalen van lokale ondernemers, aankondigingen van aankomende evenementen, en hoogtepunten van onze wijkinitiatieven. Bekijk ons account om een glimp op te vangen van wat er speelt in onze levendige gemeenschap. Sluit je aan en deel jouw ervaringen met ons! Samen maken we onze wijken nog sterker en hechter.