Onze leden

Wij zijn trots op onze mooie groep ondernemers. Leer ze kennen en wie weet ben jij wel ons volgende lid.

De leden

Hampshire Hotel Delft Centre

Over de rode loper. Muziek klinkt in de lounge. Welkom thuis in het meest Delftse hotel met internationale klasse.
Precies op de grens van het serene groen en de
his...

Website

Mapiq

Mapiq brings your workplace strategy to life

Website

Eradus Zonwering

Bezoek onze showroom voor topkwaliteit zonwering en horren, perfect voor binnen en buiten.
Laat u inspireren en verwelkomen door ons deskundige team.

Website

Beaart IJssalon

Ijssalon Beaart hoort bij een van de oudste ijsfamilies van Nederland. Dit jaar vieren ze zelfs hun 80-jarig bestaan! Die jarenlange ervaring proef je terug in het ijs dat ieder...

Website

Baaf Automotive

Autobedrijf in Delft voor onderhoud, APK en reparatie aan alle merken auto’s. Maar ook als je op zoek bent naar een veilige occasion. Wij hebben een ruime voorraad betrouwbare e...

Website

De Brasserij

Net buiten het centrum van Delft ligt een verborgen parel, de Brasserij. Hier kun je heerlijk genieten met familie en vrienden.
Vier je verjaardag, feest of huwelijk in on...

Website

Plus Bomenwijk

Bij PLUS zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. In onze supermarkten vind je daarom veel verse producten. Soms zijn die biologisch of Fairtrade. Maar altijd zij...

Website

Passendegeschenken.nl

Passende Geschenken zorgt voor waardering bij uw klanten en medewerkers.Passende Geschenken levert een passend geschenk bij elke bijzondere gelegenheid.

Website

Gezellig Geknipt

DE kapsalon in Delft waar je van harte welkom bent om gezellig geknipt te worden. Maar waar je ook terecht kunt voor eerlijk en oprecht advies en een luisterend oor.

Website

Over ons

Als trotse ondernemersvereniging streven we ernaar om het bruisende ondernemersklimaat in de wijk voortdurend te verbeteren. Dit doen we door verschillende projecten op te zetten, variërend van veiligheidsinitiatieven tot sprankelende evenementen en van kleurrijke bloembakken tot slimme promotieacties. Gelukkig kunnen we deze projecten realiseren dankzij de steun van het Ondernemersfonds Delft, dat een deel van de ozb-belasting van niet-woningen weer terug laat vloeien naar onze leden en de wijken.

 In de afgelopen jaren hebben we talloze fantastische initiatieven ontplooid, zoals de betoverende kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder, de ‘koop lokaal’ sensatie Bikezac, het fleurige Hanging Baskets-project, de bruisende wijkkrant en niet te vergeten, het stimuleren van onderlinge kruisbestuiving tijdens onze netwerkmomenten. Dit heeft bewezen vruchten afgeworpen, waardoor onze gemeenschap steeds sterker wordt.

Word jij ook lid?

Word lid en sluit je aan bij een netwerk van enthousiaste en gedreven lokale ondernemers. Profiteer van evenementen, workshops en samenwerkingskansen die je bedrijf laten groeien. Ontvang ondersteuning bij jouw bedrijfsvoering en draag actief bij aan de leefbaarheid van onze wijken. Samen bouwen we aan een sterkere, duurzamere en bloeiendere gemeenschap. Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van onze dynamische ondernemersvereniging in Delft!

Wil jij ook meedenken in de wijk?

Word lid van de ondernemersvereniging

Inschrijfformulier lidmaatschap

Leuk dat lid wil worden van onze enthousiaste ondernemersvereniging. De kosten voor het lidmaatschap is vanaf 2017 op € 15,00 excl. btw. vastgesteld.

Je kunt op 2 manieren lid worden. Als je eigenaar bent van een niet-woning (bedrijfspand) dan kan je optie 1 aanvinken. Ben je als zzp’er bijvoorbeeld geen eigenaar van een bedrijfspand, dan mag je optie 2 aanvinken want dan wordt je buitengewoon lid.

Gegevens Ondernemer

Naam(Vereist)
Adres
MM slash DD slash JJJJ

Laatste post

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste updates uit de wijken Vrijenban en Wippolder! Volg ons op social media en ontdek inspirerende verhalen van lokale ondernemers, aankondigingen van aankomende evenementen, en hoogtepunten van onze wijkinitiatieven. Bekijk ons account om een glimp op te vangen van wat er speelt in onze levendige gemeenschap. Sluit je aan en deel jouw ervaringen met ons! Samen maken we onze wijken nog sterker en hechter.