Lotterij avond in De Bieslandhof

"

Op vrijdag 29 oktober 2022 was het feest in de feestzaal van De Bieslandhof, waar de Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder een gezellige loterij-avond organiseerde. De sfeer zat er goed in en de bewoners van Vrijenban en Wippolder konden genieten van een avond vol spanning en leuke prijzen.

Alle prijzen die werden verloot, kwamen van lokale ondernemers die bij de vereniging zijn aangesloten. Denk aan cadeaubonnen, lokale lekkernijen, een gratis kappersbeurt of een fietsreparatie. Het mooie was dat alle prijzen gratis werden verloot onder de aanwezige bewoners. Een win-win situatie voor iedereen!

Jori Noordhoek, bestuurslid en organisator van de avond, was razend enthousiast over hoe het allemaal verliep. “Het was echt een superleuke avond,” vertelt Jori. “Er waren heel veel dankbare bewoners uit de wijk die blij verrast waren met de diversiteit – en soms ook de grootte – van de prijzen. Bij iedere prijs hebben we verteld van welk lid het was en daarmee een leuk platform kunnen geven aan onze leden.”

De zaal was gezellig aangekleed en iedereen werd hartelijk welkom geheten. Bewoners konden onder het genot van een hapje en een drankje wachten op de trekking van de prijzen. Dit zorgde voor veel leuke gesprekken en nieuwe contacten. De avond begon met een korte uitleg van Jori, waarna de prijzen één voor één werden verloot.

Elke keer als er een prijs werd uitgereikt, werd er even verteld van welke ondernemer de prijs afkomstig was. Dit gaf de ondernemers een mooie kans om hun naam en producten te laten zien aan de bewoners. En het leverde meteen positieve mond-tot-mondreclame op. “We hopen (en weten eigenlijk wel zeker) dat deze mensen bij thuiskomst met familie en op verjaardagen dit hebben verteld en we zo heel veel positieve mond-tot-mondreclame hebben kunnen creëren,” aldus Jori.

De avond was een groot succes en een prachtig voorbeeld van hoe lokale initiatieven kunnen bijdragen aan een hechte en betrokken gemeenschap. Bewoners en ondernemers hebben genoten van een avond vol plezier en verbinding. Ondernemersvereniging Vrijenban Wippolder kijkt dan ook met veel trots terug op dit geslaagde evenement en is vastberaden om nog veel meer van zulke mooie momenten te organiseren.

Laatste post

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste updates uit de wijken Vrijenban en Wippolder! Volg ons op social media en ontdek inspirerende verhalen van lokale ondernemers, aankondigingen van aankomende evenementen, en hoogtepunten van onze wijkinitiatieven. Bekijk ons account om een glimp op te vangen van wat er speelt in onze levendige gemeenschap. Sluit je aan en deel jouw ervaringen met ons! Samen maken we onze wijken nog sterker en hechter.