Onze leden

Wij zijn trots op onze mooie groep ondernemers. Leer ze kennen en wie weet ben jij wel ons volgende lid.

De leden

Background-Olifant

Woonzorggroep De Rode Olifant

Wij zijn woonzorggroep Rode Olifant; een groep vrolijke verstandelijk gehandicapte jong volwassenen, die elkaar al jaren kennen van school, sport, toneel en werk. Ons huis staat...

Website

Background-NWUH

Neemtwerkuithanden

Specialist in projectorganisatie

Website

Background-Yvette

Yvette van Zon

Van harte welkom bij Yvette van Zon, uw schoonheidsspecialiste en medisch pedicure
Sinds 2002 uw schoonheidssalon in de Delftse wijk Wippolder.

Website

Background-Events

Your Events

Verbinden, inspireren en samen groeien.
Of u nu een bedrijfsevenement of bruiloft organiseert, wij beschikken over de kennis en middelen die nodig zijn om het succes garan...

Website

background-Polisdesk

Polisdesk

Welkom bij Polisdesk HypotheekCompleet
Onafhankelijk en gedegen advies bij u in de buurt.
Polisdesk HypotheekCompleet onderscheidt zich door persoonlijk contact en a...

Website

Background-Schakel

Uitvaartcentrum De Schakel

Gaan, maar dan op jouw manier
Niks is zeker in het leven. Behalve dat we allemaal een keer gaan. Op een reis die niemand van ons kent. Maar die bij De Schakel voor iederee...

Website

Over ons

Als trotse ondernemersvereniging streven we ernaar om het bruisende ondernemersklimaat in de wijk voortdurend te verbeteren. Dit doen we door verschillende projecten op te zetten, variërend van veiligheidsinitiatieven tot sprankelende evenementen en van kleurrijke bloembakken tot slimme promotieacties. Gelukkig kunnen we deze projecten realiseren dankzij de steun van het Ondernemersfonds Delft, dat een deel van de ozb-belasting van niet-woningen weer terug laat vloeien naar onze leden en de wijken.

 In de afgelopen jaren hebben we talloze fantastische initiatieven ontplooid, zoals de betoverende kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder, de ‘koop lokaal’ sensatie Bikezac, het fleurige Hanging Baskets-project, de bruisende wijkkrant en niet te vergeten, het stimuleren van onderlinge kruisbestuiving tijdens onze netwerkmomenten. Dit heeft bewezen vruchten afgeworpen, waardoor onze gemeenschap steeds sterker wordt.

Word jij ook lid?

Word lid en sluit je aan bij een netwerk van enthousiaste en gedreven lokale ondernemers. Profiteer van evenementen, workshops en samenwerkingskansen die je bedrijf laten groeien. Ontvang ondersteuning bij jouw bedrijfsvoering en draag actief bij aan de leefbaarheid van onze wijken. Samen bouwen we aan een sterkere, duurzamere en bloeiendere gemeenschap. Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van onze dynamische ondernemersvereniging in Delft!

Wil jij ook meedenken in de wijk?

Word lid van de ondernemersvereniging

Inschrijfformulier lidmaatschap

Leuk dat lid wil worden van onze enthousiaste ondernemersvereniging. De kosten voor het lidmaatschap is vanaf 2017 op € 15,00 excl. btw. vastgesteld.

Je kunt op 2 manieren lid worden. Als je eigenaar bent van een niet-woning (bedrijfspand) dan kan je optie 1 aanvinken. Ben je als zzp’er bijvoorbeeld geen eigenaar van een bedrijfspand, dan mag je optie 2 aanvinken want dan wordt je buitengewoon lid.

Gegevens Ondernemer

Naam(Vereist)
Adres
MM slash DD slash JJJJ

Laatste post

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de leukste updates uit de wijken Vrijenban en Wippolder! Volg ons op social media en ontdek inspirerende verhalen van lokale ondernemers, aankondigingen van aankomende evenementen, en hoogtepunten van onze wijkinitiatieven. Bekijk ons account om een glimp op te vangen van wat er speelt in onze levendige gemeenschap. Sluit je aan en deel jouw ervaringen met ons! Samen maken we onze wijken nog sterker en hechter.